2013-07-06 11001 瀏覽
本身係個日就同3個朋友諗住搵個地方坐下玩下game,咁當然係搵d cafe啦,咁就上openrice見到呢間cafe既comment都唔錯,於是同日就打電話去book左呢間3點玩3個鐘.收費係$60/3h+任飲飲品(有咖啡,樽裝,汽水,花茶)同埋呢間cafe係無野食嗌,所以係可以打電話嗌外賣架 老板都幾好人,同我地講6點有人book左場,咁我地都係打算坐3個鐘就走,咁當然無問題啦.咁我地約左3點齊人,之後一路搵一路搵,搵極都係得12樓,再盲中中先知原來係隔離個棟..所以大家去個陣要小心,係京都商業中心先岩,哈哈.講反THINK先,一入門口見到係換團購,心諗都疾左一疾,會唔會又撞板呢?點知原來就係呢度,,haha,,一入去個感覺好舒服,環境好靜,都有2.3位客人係度,老板都好熱情同我地介紹,重話可以叫外賣比埋外賣紙我地,咁嗌左幾杯野飲,有玫瑰咖啡,薄荷咖啡,雲尼拿咖啡,玫瑰花茶x2,桂花茶,樽裝既健康工房竹庶矛etc..其實佢d咖啡都係麻麻地,全部都係凍飲,下次再去可能會試熱飲..有飯友話熱飲好似好d@@?花茶方便都ok,不過淨水,無花的,味道接受到,bytheway呢3個鐘好舒服好安
本身係個日就同3個朋友諗住搵個地方坐下玩下game,
同埋呢間cafe係無野食嗌,所以係可以打電話嗌外賣架

所以大家去個陣要小心,係京都商業中心先岩,哈哈.

點知原來就係呢度,,haha,,
一入去個感覺好舒服,環境好靜,都有2.3位客人係度,
老板都好熱情同我地介紹,重話可以叫外賣比埋外賣紙我地,

咁嗌左幾杯野飲,

花茶方便都ok,不過淨水,無花的,味道接受到,

bytheway呢3個鐘好舒服好安靜~唔錯,下次會再去
題外話/補充資料: 唯一不快既就係凍飲麻麻地,扣左好多分 同埋 想嗌野飲叫極都無人理...sosad
2013-06-28
  • 花茶任飲