2019-03-03 47 瀏覽
今日男人又帶我食好西了難得過海,當然交俾佢諗啦,過海本但不太熟嘛。佢話上次朋友帶左佢去一間食都幾唔錯仲有波睇,就帶我去試下啦門面超大同裝修好靚燈光舒服而且好多關於運動既細節位仲有足球機同桌球俾食客玩。咁大個女都係第一次見咁既餐廳野食都係一般西餐有既野,但酒都算幾多選擇餐湯應該係蘑菇湯,咬落仲有一粒粒既蘑菇,口感creamy,應該係加左薯仔既緣故latte咖啡超香而且不酸不澀海膽忌廉汁帶子扁麵一試台已經聞到好香海膽味,食落口口感豐富同超級creamy,帶子煎到剛剛熟,鮮甜彈牙。意粉中我最愛扁麵,呢個煮到軟硬適中,不會過硬,有口感之餘亦唔會過爛美國特級肉眼扒一睇個炭燒紋已經令我垂涎三尺我地叫左五成熟,可能我掛住影相rest耐左,但入面都係粉紅色而且超多肉汁,好重牛味,都算出色坐得舒服,服務一流,又有得睇波,下次約班朋友一齊睇波食野飲酒先
今日男人又帶我食好西了

門面超大同裝修好靚

燈光舒服而且好多關於運動既細節位

仲有足球機同桌球俾食客玩。咁大個女都係第一次見咁既餐廳

野食都係一般西餐有既野,但酒都算幾多選擇

餐湯

latte