2019-04-27 119 瀏覽
返工咁辛苦 Lunch有時真係要同同事食好西 平衡下心理~ 呢度環境唔錯 服務員見我同事係孕婦 就主動提供cushion 非常貼心🥰Lunch Set可以按你自己嘅喜好選擇加唔加頭盤、甜品同飲品,非常彈性<<8安士肉眼扒配薯角蔬菜 $98>>牛扒肉質鮮嫩 又夠juicy 牛扒嘅生熟度選擇了medium 煮得恰到好處 能保留原有肉汁可以加少少黑胡椒,就算唔沾汁同芥末醬都已經好好食 充滿香濃的肉味~ <<高級和牛漢堡配沙律薯條 $92>>我朋友選擇左漢堡 因為孕婦嘅關係 和牛要選全熟 但係絕對冇影響到質素 和牛依然能保持肉汁 而且幾厚實 份量十足配埋香脆薯條 感覺十分飽足<<蘑菇忌廉湯 +$15>>口感creamy 味道濃稠 而且非常足料 可以食到一粒粒嘅蘑菇 配埋香脆的蒜蓉多士 正呀!<<是日甜品 - 朱古力mousse +$18>>口感軟滑 朱古力味香濃得來又唔算太甜 有輕微嘅苦中帶甜嘅味道 令整體更有層次<<是日甜品 - Tiramisu +

<<8安士肉眼扒配薯角蔬菜 $98>>

<<高級和牛漢堡配沙律薯條 $92>>
配埋香脆薯條 感覺十分飽足

<<蘑菇忌廉湯 +$15>>

<<是日甜品 - 朱古力mousse +$18>>

<<是日甜品 - Tiramisu +$18>>
口感醇厚 味道唔太甜 每一啖都食到淡淡的咖啡甘澀味 簡直一流

最後同朋友加咗$9要埋餐飲 簡單飲杯凍檸檬茶同埋熱檸水 為呢個豐盛的午餐劃上完美句號

整體來講 無論服務及食物質素都非常高質
而且價錢同選擇都豐儉由人 又可以自由加配頭盤、飲品及甜品 一定會再返來encore呀