2023-06-27 32 瀏覽
Lee garden後面有好多隱世餐廳 今次無意中搵到一間裝潢工業風嘅cafe 雖然店舖不大但氣氛好啱約會或者慶祝生日 無論係想同另一半拍下拖定同朋友傾偈影相都好適合今次2個人叫左2個set 會有soup + starter + main + dessert 而且價錢仲幾驚喜Soup有2個選擇 一個係soup of the day which is 係海鮮湯 另外一個係mushrooms soup 而我當然2個都叫晒啦哈哈 而starter我地都叫左煎帶子 佢地嘅帶子採用刺身級帶子 非常香口鮮甜Main就叫左青口忌廉扁意粉 佢地好貼心地將青口去殼後先烹調( ^ω^ ) 西冷牛扒採用慢煮方法烹調 冇得自選熟度但所有野都剛剛好 唔會太熟仲好多肉汁📍Sleepless (銅鑼灣)銅鑼灣希雲街22-24號地舖

📍Sleepless (銅鑼灣)
銅鑼灣希雲街22-24號地舖