2020-01-17 180 瀏覽
想試左好耐既一間甜品屋當然要搵我既甜品buddy試食下因為都開左一段時間 原以為熱潮會減低點知就算平日都要等大約7個字到 其實又吳會等太耐既 吹吹下水好快就有位因為晚餐都食得飽既關係同埋距個冰既分量都系大所以我地2個人就叫左一個冰同soufflé配熱抹茶TI RA MI SU $95呢個系新產品 真系好好味呀呀呀呀呀溫馨提示: 餐廳系比現金ONLY 同埋落完單之後會收左錢先都方便既食完就走得店員都貼心咁提醒我地要由上而下咁食 如果唔係就會"淋"距上面既cream cheese真系好滑 好味 我勁鍾意又充滿咖啡味 味道好岩我啲冰又好綿 入口即溶 再配埋咖啡醬真系正 一路食就發現入面原來仲有咖啡蛋糕真係似系到食緊tiramisu咁大推北海道芝士加朱古力soufflé 配抹茶抹茶就不過不失 之不過食完甜野再飲距就開始有啲苦澀味 之後就無飲嚕soufflé 比人感覺系一陣風咁入口即溶相反呢度就系實既 好似蛋糕咁芝士味似芝士蛋糕 朱古力味就似brownie 味道都算系好濃既 加返小小分 不過嚴格黎講就吳算系soufflé 系有啲失望既 如圖下總括來說 冰冰系絕對可以返黎encore仲可以試下其他
想試左好耐既一間甜品

呢個系新產品 真系好好味呀呀呀呀呀

溫馨提示:
餐廳系比現金ONLY 同埋落完單之後會收左錢先
都方便既食完就走得

店員都貼心咁提醒我地要由上而下咁食 如果唔係就會"淋"
距上面既cream cheese真系好滑 好味 我勁鍾意
又充滿咖啡味 味道好岩我