Sensu既第五間分店坐落於時代廣場🙈裝潢走侘寂風格 以柔和大地色為主門口位影相仲好靚添📸️牆身同傢俬都頗有質感 成個格局都唔似商場既餐廳食物種類幾多元化 尤其係素食同生酮既種類都不少👍🏻.🔸Create Your Own Menu $158🔸包Appetizer + Snack + Main + Side 各揀一▪️羽衣甘藍大蝦沙律 (+$12)▫️火炙吞拿魚▪️煎澳洲安格斯封門柳 (+$38)▫️櫻花蝦涼拌麻辣蒟蒻麵每項都有四至五款任意配搭 好多都好吸引封門柳牛味濃郁 有咬口得嚟唔會太韌蒟蒻麵感覺較清新輕盈 整體賣相精緻不過大食之人就未必夠飽.🔸北海道帶子 . 煙肉 . 牛油果蕃茄醬 . 酸種吐司 $128🔸共有三粒帶子 帶子煎得幾香 味道鮮甜仲配埋煙肉同牛油果 相當足料麵包夾雜奇亞籽同芝麻 咬落鬆軟得嚟帶點口感.🔸石蝦天婦羅 $108🔸蝦肉爽口彈牙 炸粉唔會太厚預先mix埋香蒜蛋黃醬好惹味.🔸白桃烏龍拿鐵 $40🔸凍既白桃烏龍奶茶喺台飲店就飲得多原來熱既更好飲 茶味好突出好香入口順滑 唔會好似抹茶或焙茶拿鐵咁帶粉感 好好飲!朵玫瑰花飲到一半都仲keep到.🔸Mocha $43🔸不得不讚呢度
Sensu既第五間分店坐落於時代廣場🙈
裝潢走侘寂風格 以柔和大地色為主
門口位影相仲好靚添📸️
牆身同傢俬都頗有質感 成個格局都唔似商場既餐廳
食物種類幾多元化 尤其係素食同生酮既種類都不少👍🏻

🔸Create Your Own Menu $158🔸
▪️羽衣甘藍大蝦沙律 (+$12)
▫️火炙吞拿魚
▪️煎澳洲安格斯封門柳 (+$38)
▫️櫻花蝦涼拌麻辣蒟蒻麵

預先mix埋香蒜蛋黃醬好惹味

🔸白桃烏龍拿鐵 $40🔸
凍既白桃烏龍奶茶喺台飲店就飲得多
原來熱既更好飲 茶味好突出好香
入口順滑 唔會好似抹茶或焙茶拿鐵咁帶粉感 好好飲!
朵玫瑰花飲到一半都仲keep到

🔸Mocha $43🔸