依間buffet係我食過最多款式嘅其中一間,海鮮方面有兩款即開生蠔(法國同愛爾蘭)🦪仲有龍蝦、雪蟹腳、青口、蝦🦞作為生蠔控,雖然每次只限取兩隻,但職員開得好快,加上我去個晚唔多人食生蠔,基本上可以行多幾轉拎多幾隻返去慢慢歎🤤冷盤方面有幾款芝士同各式嘅 cold cuts,包括煙三文魚、parma ham、意大利肉腸同salami腸等🧀🥓刺身同壽司方面選擇都唔少,有帶子、雕魚、三文魚、八爪魚、花之戀等🍣最令我震驚嘅係平時我食buffet好少食熱盤,但佢嘅熱盤好多款式。除左西式嘅羊架、燒牛肉同意粉外,仲有中式嘅點心、粉麵、燒味同鑊氣小炒、日式嘅和牛壽喜燒同天婦羅,仲有印度咖喱同小食🍛好多都令我忍唔住手,其中西班牙烤脆皮乳豬超好食,我食左四五件🙈中式燉湯好夠火喉,忍唔住飲左第二碗!另外仲有台式果茶無限添飲🍹甜品方面,淨係蛋糕等嘅小甜點都有十幾款選擇,仲未計多款自家製gelato、中西式糖水等,選擇多到令人眼花繚亂🧁🍨見到有茅台雪糕好特別,不過我冇勇氣試🤣鍾意食甜品嘅女仔一定會覺得好滿意! 平日dinner buffet $758一位,食三個鐘,但網上訂位長期有折,仲要都折好多下,會抵好多😆
冷盤方面有幾款芝士同各式嘅 cold cuts,包括煙三文魚、parma ham、意大利肉腸同salami腸等🧀🥓刺身壽司方面選擇都唔少,有帶子、雕魚、三文魚、八爪魚、花之戀等🍣

2023-07-06