2011-09-17 305 瀏覽
適逢細妹生日,係 OR 睇到 Ovenhouse Deluxe 的Cake 好似幾得,就二話不說去左皇室堡啦 5時30分冇乜人客,可以細心挑選心儀的蛋糕... 望見個蛋糕櫃已經被吸引着,不同style而美嘅 cake 盡在眼前,而最吸引到我的便是粉紅色的Lady Peach 白桃淑女 ( 嘩 個名同個Cake嘅造形好襯wor ) d sales 好熱誠給我詳悉蛋糕介紹和試食,印象中試了3個味道 - Moongo 芒果慕絲、Ruby Kiss 紅寶之吻、Lady Peach 白桃淑女。Actually 3個味道都好出色好味,但我都係揀左白桃淑女,因為外型高貴、造形真靚 整件蛋糕分了3 層次, 上面小波2個係白chocolate,海綿蛋糕鬆軟,酸酸的 peach mousse 軟滑同清爽, peach champagne coulis 桃味好出,味道絕對創新吖 Finally 妹妹 & 家人試完都話滿意,我都放心啲,哈哈

個名同個Cake嘅造形好襯wor )
Cake Catalogue

2011-09-12
外賣自取
$29 (其他)
生日
Cake Catalogue