2017-11-26 1411 瀏覽
本尊 呀唔係 係本人已經係第二次黎銅鑼灣依間mr steak 食buffet 雖然價錢唔算平 但係buffet 嘅價錢都係咁上下 依到嘅服務好好 換碟速度快 食物種類又多(大家可睇相) 如果早啲book 枱book到坐玻璃窗位就更正 總括而言 一年食一次都幾扺架 未食過嘅一定要黎食!! 今次我同男朋友就醒 食左好多野後都未算飽到想嘔 我地首先攞左啲菠蘿同哈蜜瓜開胃 啲水果好甜好新鮮唔會太過凍 之後我地就食日本刺身 同勁多隻生蠔 (生蠔才是重點吧!! 我地總共食左廿幾隻.... 好有鮮味 以前我食生蠔會加好多茄汁 因為想淹蓋個啲腥味 但依到啲生蠔好有海水味 加啲檸檬汁原汁原味已經足夠😘 食到咁上下就開始食長腳蟹同龍蝦 同樣海水味好濃 好好味~~ 當然唔少得就係鵝肝 細細舊 唔會太"溜" 自己可以加舊哈密瓜配搭下 都唔錯架 鐘意飲湯嘅就岩哂 個海鮮酥皮湯熱辣辣岩岩出爐 岩哂係冬天飲架 最後最重要嘅緊係個心太軟啦 啲師父已經好有經驗會幫你將啲好肉麻嘅話寫係隻碟上面為你傳達心意而面不改容 不過佢地啲字同畫真係幾好架 食埋個心太軟一定甜到漏 想比個sweet嘅surprise 比另一半 依到真係
未食過嘅一定要黎食!!

不過佢地啲字同畫真係幾好架
食埋個心太軟一定甜到漏
想比個sweet嘅surprise 比另一半 依到真係值得推介!!!
  • 生蠔
  • 心太軟