2014-11-08 14648 瀏覽
Mr steak 平時就食得多。lunch salad bar ,set dinner...試過都覺得吾差。聽聞左佢間buffet都有一般時間,而食襯既朋友同同事都一致好評。所以就約左個朋友仔初嘗試試。我地book左5-7時段。因為平100蚊( ´▽` )ノ一上去到搭正5點,侍應非常迅速地安排入坐。一坐底我地2人吾理甘多,啲手袋同戰利品都飛哂係啲櫈度。即刻飛左去排生蠔~~之後有職員比左個箱我地放係櫈底,非常體貼。嘩(≧∇≦)即開即食好生鮮牙。。。不過睇到個開生蠔既員工就認真慘-_-#當然佢既鴨肝,蟹腳就一定必食! 鴨肝食完一舊接一舊,令人欲罷不能。啲蟹腳又勁粗,啖啖肉有口感得泥又鮮甜。正牙(>_<)!其實都知呢類型buffet係貴精不貴多既。而佢既刺身都算幾新鮮,但有一款就有小小腥。沙律同主打既和牛當然吾放過啦!但最喜愛既紅菜頭就麻麻地喇。。。和牛就吾覺佢真係好似平時食開嗰啲甘正囉~所以都係主打食番生蠔,蟹腳同鴨肝算lu....呢間buffet都有提供芝士,ham嫁,不過我就興趣不太。熟食款式吾多。反而甜品供應量就非常之岩我心水。正所謂,女生食甜品是有另一個胃的( ̄∇ ̄

我地book左5-7時段。因為平100蚊( ´▽` )ノ
一上去到搭正5點,侍應非常迅速地安排入坐。

正所謂,女生食甜品是有另一個胃的( ̄∇ ̄)所以款款甜品我都試小小,最為深刻係佢既咖啡mousse,味道非常濃郁~讚。而雪糕竟然有開心果dreyers ,簡直係令我非常驚喜!仲一口氣食左兩杯添。

最後值得一讚係幫心太軟伴碟畫花既員工,手工非常了得。要求佢畫個公仔,佢主動要我比張圖佢。係今時今日既香港,敬業既人真係小之又小。希望佢地繼努力。
2014-11-05