又同同事跨區搵好嘢食,雖然坐係室內,但餐廳打開晒啲窗,可以望到出面藍天白雲,感覺好舒服,好寫意😍。經典之堡 Classic Moo $118牛肉好Juicy😛。除左牛肉,仲有例牌嗰啲配料,即係芝士、蕃茄、生菜等等。可能因為影相時間比較耐,所以食落個包凍左少少😂。建議食物上枱時,大家即刻食呀。細心位餐廳會提供手套,同埋切開個漢堡包,咁樣同朋友分黎食就更方便🤔。漁夫之堡 Fisherman $118好耐冇食過咁大塊魚柳啦,魚柳完全冇雪藏味道👍🏻。多數都係用沙律醬或他他醬配魚柳,可能我見識少,所以我覺得餐廳用芥末醬好新奇。辣辣地令人食指大動😎。黑松露沙律醬薯條 Truffle Mayo Fries $45超級大份,大份到我一度懷疑食完之後會喉嚨痛😂。但係真係好好食,個醬好出色,餐廳絕對冇慳住慳住咁,一黎就比好大碟醬我地點😛。檸檬水 Lemonade $42清新!飲完之後好似可以解油膩感,解熱氣。埋單$355(包加一)

經典之堡 Classic Moo $118

細心位

漁夫之堡 Fisherman $118

檸檬水 Lemonade $42
清新!飲完之後好似可以解油膩感,解熱氣。

埋單$355(包加一)
2022-01-03