Mano (The L. Square)

2023-11-21 26 瀏覽
今晚嚟L Square覓食,冇訂枱好在夠早到,侍應帶我地去咗中間嘅一張二人枱,有置物籃坐得都算舒服。餐廳有$888嘅二人餐,會有齊晒沙律、湯同兩款主菜,選擇都多但因為我地唔想食太飽就散叫。北海道帶子三文魚子龍蝦汁扁意粉:先讚餐廳真係對得住佢「Mano」呢個店名,手工意粉口感非常出色,龍蝦汁唔會過份濃味。意大利傳統烤腩卷:好邪惡嘅一道菜!但又比想像中冇咁膩,真係需要切走嘅肥肉唔算太多,豬皮微脆連埋啲肉口感非常嫩滑,欣賞佢嘅配菜,沙律菜個汁好開胃,辣肉腸炒lentils有驚喜,好惹味食唔停口。最後order咗個tiramisu,意大利餐廳出品嘅tiramisu真係冇得輸,手指餅夠濕潤,cream又夠滑👍🏻

2023-11-14