2016-06-26 964 瀏覽
今日朋友話帶我去食飯~飲嘢~睇波~live band 仲可以點歌同自己唱埋一份.....Wah!!!!!!!節目咁豐富咪要走好多場?點知原來一間餐廳包括晒所有節目M1 Restaurant & Bar ~ 外表一間好有格調嘅bar 柔和燈光輕快音樂 🎼原來晩飯都好有水凖Starter~ 西班牙火腿配蜜瓜蜜瓜清甜爽口配mix salad, 有新泰蕃茄好吸引主角西班牙火腿非常惹味香口😋咸香配上清甜真係一絕呢Entrée1 ~ 海膽龍蝦黑松露意大利飯龍蝦原隻開邊煎香咗再多海膽芝士一齊焗!龍蝦鮮甜彈牙~啖啖肉夠哂大隻~海膽加芝士香濃美味!意大利飯就混咗雜菇同白松露再配忌廉同黑松露汁~配上新鮮火箭菜減低忌廉本身既膩!超正~必食之選Entrée2 ~ 德國豬手外表炸得香脆內裏肉質嫩骨!配有炸薯條同酸菜同salad 店員介紹配德國啤酒同蘋果味brandy果然有想不到效果!德國啤酒麥味比較重~配豬手可以減少肥膩感!好爽口!口腔內既豬手既香味令啤酒味再更突出蘋果味brandy配豬手感覺更強烈~一啖brandy一啖豬手!感覺似火山爆發~豬手既脆皮加上brandy值得一試!我相信男士們必定喜歡呢份刺激感晚飯
Starter~ 西班牙火腿配蜜瓜
蜜瓜清甜爽口配mix salad, 有新泰蕃茄好吸引
主角西班牙火腿非常惹味香口😋咸香配上清甜真係一絕呢
Entrée1 ~ 海膽龍蝦黑松露意大利飯
Entrée2 ~ 德國豬手
啤酒同蘋果味brandy果然有想不到效果!

晚飯後當然留低飲嘢la....店員話逢一、二、六可以聽歌,點唱!甚至自己上台唱埋都得 其他日子就有live band助陣!又有大銀幕睇⚽ 真係包羅萬有!