2015-10-17 4241 瀏覽
眼見Little Vegas係Open Rice座擁如此多既好評,當然要黎試一試佢地有咩特別之處!先講沙律,叫左可謂最傳統正宗既凱撤沙律,沙律醬同菜混合得好好,唔會只係係菜面淋沙律醬,但留意,加雞肉是要加錢的!呢2碗唔係同一碗湯黎架!係龍蝦湯&牛肝菌湯,龍蝦湯好味,而少見的牛肝菌湯亦帶黎新鮮味道,值得一試!到水牛城雞翼啦!呢個係好多人都係Open Rice有講既,無介紹錯,真係好食,水牛城雞翼應該係炸雞翼配合燒烤醬(如果我無估錯的話)!雞肉辣PIZZA,單係芝士己經令成個PIZZA生色不少,食唔出辣味,另外餅底可人感覺厚左D。本來叫兩個MAIN COURSE,但友人愛食薯條,大大份薯條令三個人唔駛食其他野己經飽哂!至於黑松露菌意粉,就比其他菜式略遜一籌,比較平平無奇!總體黎講,相當滿意,而且價格適宜,係朋友聚會既好去處!
至於黑松露菌意粉,就比其他菜式略遜一籌,比較平平無奇!

總體黎講,相當滿意,而且價格適宜,係朋友聚會既好去處!
題外話/補充資料: 留意,店家係唔接受訂座的。
2015-10-13