2015-02-02 2646 瀏覽
終於可以試到little vegas一直都知呢間野價廉物美,但係就要等好奈好奈好奈好奈。我唔係一個為左食唔等得既人,但為左呢間等兩個鐘就唔係好值所以今日happy Friday 一收工就衝過黎,店方一定要齊人先俾入座,因為限時個半鐘食。佢一開始話二人枱仲有位,叫我等埋朋友先。點知等左五分鐘,佢對另一個客人講,二人枱淨番一張。我即刻話要左先,反正我朋友係樓下差唔多到,否則我甘早到唔係要我等兩個鐘呀化?好彩聽到佢話得番一張枱咋!餐廳比想像中細好多,唔怪得要等甘奈!但佈置得都幾有特色。每張枱上都有一杯糖,任食!睇落好colorful好開心我地叫左一個豬肋骨配薯條其實我覺得好一般!小食雞翼雞翼有三隻味:玫瑰、檸檬、香蔥(原味)係玫瑰味特別少少!我叫左strawberry rose smoothie!唔錯!一入口已經好重玫瑰味。不過重點係我朋友杯水果茶,哇!個size……. 應該係二人份量,但睇相睇唔出!之後先見到遠處兩個女仔share緊一杯!我朋友就不停喪飲飲晒!Overall黎講,其實呢間餐廳非常普通,服務唔錯,職員態度殷勤,但絕對係唔值得等兩個鐘。
終於可以試到little vegas
我地叫左一個豬肋骨配薯條
其實我覺得好一般!
小食雞翼
雞翼有三隻味:玫瑰、檸檬、香蔥(原味)
係玫瑰味特別少少!

2015-01-23