2018-03-09 473 瀏覽
Restaurant week 黎到呢間餐廳試試 結果好失望 首先落單時明明指住比佢睇落乜佢都落錯 仲要好似唔信咁去問返落單果個 之後都仲要走返埋黎話我知我係落左果個錯的 其實落錯單好正常好常見姐下話 仲要走返黎賴 蟹仔好熱氣 鮑魚唔滑 雖然味道還好Linguini唔彈牙 而且因為我食到尾先食隻蝦 所以臨尾先發覺隻蝦係唔熟嘅🙄佢仲要話佢地呢度啲野係raw raw地 都唔係比我覺得唔熟到我哨到好似有佢條筋咁下話 raw raw地咁你個麵又識得overcook牛肉唔林又無牛肉味..其實終於有一個係好食 但係份量實在好generous 實在唔明 呢度食物份量樣樣都好generous 食哂三個course都唔夠飽 聽到連隔離上菜時果位男士都忍唔住寸佢地嘅portion真係generous 每比佢一個意見都多多借口彈返來...真心多謝哂 無下次
Abalone

蟹仔好熱氣 鮑魚唔滑 雖然味道還好
Prawn  Linguini  with  tomato  sauce

Beer  braised  beef  short  ribs

牛肉唔林又無牛肉味..
Tiramisu

其實終於有一個係好食 但係份量實在好generous