2023-06-22 172 瀏覽
新開張一段時間後嚟試食朋友叫紅絲絨soufflé pancake $78我就揀左tiramisu Soufflé pancake $78我一邊拉起朋友一邊拍片,瀑布咁嘅奶蓋好流質,不過冇我想像中嘅咸味,有咖啡味但同tiramisu 好似係兩樣野黎,應該似cappuccino 多啲😅總之唔覺得同tiramisu 有關係最最重要嘅係個soufflé ‼我切開入面係濕嘅,佢果種濕其實我直頭懷疑佢根本未熟😅朋友果碟一樣情況…大家都覺得似食緊蛋,雖然有空氣感,我冇映到入面嘅相,係有啲一個泡泡窿而又好濕嘅🙈飲野唔想太heavy所以揀左玫瑰草莓梳打🌹🍓$36-$10(叫野食可以優惠$10)草莓梳打部分好好飲,上面都有層較稀嘅奶蓋泡,絕對飲得到!餐廳好似冇冷氣咁,整體來說杯野飲又未至於好飲,但茶飲都算平嘅,不過梳乎厘就可以唔洗試了,台灣嘅同日本嘅真係唔可以比#JoyLitm
新開張一段時間後嚟試食
朋友叫紅絲絨soufflé pancake $78

草莓梳打部分好好飲,上面都有層較稀嘅奶蓋泡,絕對飲得到!
#JoyLitm