前幾日午市黎食 首先一出去乜都冇 冇炸物冇燒蠔 o曬嘴.咁大個場真係得兩兜魚皮響鈴... d自家製野飲好難飲 得陣糖水味d牛肉又un又鞋 我幫襯左3次d牛次次都係未解凍 不過起碼我之前黎係有其他野可以食下.d蝦好霉完全冇蝦味 蜆正正常常咁都算 個湯底又勁重口味 勁鹹勁甜咁 丟咩落去煮都yam曬陣味.到最後 連movenpick都冇比...其他任食雪糕都好難食 化學味雪糕 寧願比雀巢阿波羅都好過呢d.唯一好食係得芝士撻 不過出得好慢 基本上叫完要等20分鐘先黎 牛角包就好乾 不了之前試過尖沙嘴嗰間本身已經好失望 嗰次出面d蠔同炸蝦剩係出一次就冇refill 不過起碼有先啦 點知銅鑼灣仲差 唯一可以食嘅得芝士撻 近兩個月兩次去全場都係得2-3台客 點解得咁少客 係咪因為越做越hea呢..我就唔會再幫襯喇 一次比一次失望.去到好似冇野食咁以前荃灣做得幾好我先再幫襯 而家真係冇理由要再食..好失望
d蝦好霉完全冇蝦味 蜆正正常常
點知銅鑼灣仲差 唯一可以食嘅得芝士撻