呢間位於銅鑼灣嘅潮流熱點iza'bis,係一間西餐廳,佢嘅獨特款式同令人垂涎既美食味道真抵試啱極😍。一踏入門,即刻感受得到餐廳嘅舒適同溫暖氣氛。佈置得雅致有情調🕯️,仲配有一絲絲濃郁嘅法國風情,一度令我錯覺自己坐落於赴浪漫嘅巴黎喎💖。環境:✔️✔️✔️✔️✔️一來就一試佢哋嘅經典海鮮桶$498🦀️。充滿新鮮海鮮, 包括活青口,扇貝,大蝦,松葉蟹腳,新薯,甜粟米。走色鮮艷的海鮮看落真係有一種無與倫比既食慾,聞過去,味道新鮮,令到口腔即刻充滿怡人嘅海洋味😋。每一樣海鮮都好鮮美,簡單嘅焗烤已經令滋味百分百襲出,真系係人人必嚐啲名菜👍。接住,嚟個水牛芝士卡布里沙律。芝士份量相宜, 裝做一個口感滑膩的包裹,刀口分開後,白色芝士香味四溢。其中夾雜著清新的綠色蔬菜,和黃色的甜橙,一口咬落就彷彿喺一間法國田園裡面行走😊。最後,又有一碗滿滿的意大利雜菜湯,湯裡面有各式各樣的蔬菜和豬肉,十分營養豐富。特別的是湯更加了麵包,令人倍感溫暖舒適😌。食物:✔️✔️✔️✔️✔️喺呢度食嘅時光,總係美好而舒適。一家人或者朋友聚首一堂,享受美食嘅時候,總會俾iza'bis嘅美食同溫馨氣氛所打動🥰。呢度唔止提供從優質食材中提煉出嚟嘅美食,更向每
環境:✔️✔️✔️✔️✔️
食物:✔️✔️✔️✔️✔️
喺呢度食嘅時光,總係美好而舒適。一家人或者朋友聚首一堂,享受美食嘅時候,總會俾iza'bis嘅美食同溫馨氣氛所打動🥰。呢度唔止提供從優質食材中提煉出嚟嘅美食,更向每位顧客傳遞一種家嘅感覺。
無論係餐廳氣氛,服務態度,定係食物味道,iza'bis都100分