曾經有無諗過放工點可以搵個地方坐低享受個人時光?呢度就有個地方!讓我們開始在銅鑼灣的iza'bis享用我們既happy hour吧😌。呢間餐廳佈置得特別而且十分舒適,仲有仲有,佢哋飲品同西餐飾物配得非常得宜。🔀🔀我地最推介開胃小食就系煮枝豆,佢地用鹽調味枝豆,再用蒜與辣椒提味。食落去就感到輕輕鹹香,醒胃來又又爽口,好適合配酒一齊食😉。⏺⏺ 炸薯條配黑松露沙律醬絕對是你難以抗拒的誘惑☺️,香噴噴的黑松露香同埋炸得剛剛好的薯條,最後再點一點黑松露沙律醬,簡直系絕配。⏭⏭ 椒鹽雞中翼比你想象中更解饞。炸得微微焦脆的外皮,配上雞中翼自然的鮮美和調味得剛剛好的鹽,咬一口就知道好味道😍。🔄🔄Happy hour時段淨係得我介紹你碟枝豆同雞翼呀?怎麼可能!當然要少不了呢份恩物 – 紅酒/白酒買一送一,喝完一杯再有一杯,讓你的休閒時間更顯豐富💁‍♀️。呢度除咗食物同飲品味道好,出品又新穎,當你入到店內,就已經感受到一種安逸既feel,又加上佢個happy hour的優惠,你說去唔去得呢?一試之下就可以感受到何謂真正「Happy」Hour!🍷🍸😊