2013-08-01 529 瀏覽
難得day off梗係同朋友出去飲返杯野架啦行完forever21 朋友就介紹左去inn side out聽佢講d花生可以亂咁掉係地下!不過行到利園個邊見咁靜 係度諗:點會有酒吧呀!去到發現都要排隊 之後都愈黎愈多人 好熱鬧~~inn side out有得坐外面同入面本來我地都係想坐外面 感覺上有氣氛好多咁但實在太熱啦! 我地都係選擇入面因為有冷氣嘆~~~~一坐低waiter就即刻放左盤花生係枱面同埋留意到成地都係花生殼~~~我地點左hot wings同bbq chicken with fries仲有2杯cocktail, snowball同tequila sunrise野飲等左5分鐘都無就到左!隔離好大盤花生送酒!正呀~~snowball ($66)永遠係我至愛 因為本人唔係幾中意飲啤酒之類~~tequila sunrise ($66)  d野食好快就黎齊!抵讚既hot wings ($108)我覺得呢個就無朋友講得咁特別!好大碟, 雖然係ok但味道比較普通!bbq chicken with fries ($108)呢個真係值得推介!d肉好淋同好入味 面個d汁有少少似燒烤味!隔離都配
難得day off梗係同朋友出去飲返杯野架啦
聽佢講d花生可以亂咁掉係地下!
不過行到利園個邊見咁靜 係度諗:點會有酒吧呀!

去到發現都要排隊 之後都愈黎愈多人 好熱鬧~~
inn side out有得坐外面同入面
本來我地都係想坐外面 感覺上有氣氛好多咁
但實在太熱啦! 我地都係選擇入面因為有冷氣嘆~~~~

一坐低waiter就即刻放左盤花生係枱面
同埋留意到成地都係花生殼~~~

野飲等左5分鐘都無就到左!
隔離好大盤花生送酒!正呀~~
snowball ($66)
永遠係我至愛 因為本人唔係幾中意飲啤酒之類~~
snowball
tequila sunrise ($66)
tequila sunrise

d野食好快就黎齊!抵讚既

hot wings ($108)
我覺得呢個就無朋友講得咁特別!
好大碟, 雖然係ok但味道比較普通!
bbq chicken with fries ($108)
呢個真係值得推介!
d肉好淋同好入味 面個d汁有少少似燒烤味!
隔離都配左d汁 同個雞既味道好match~~~~~
bbq chicken
食物方面整體上都滿意
不過waiter d態度真係要改善下
因為叫極都唔應人!呢樣真係差左d!
2013-07-31
snowball