餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

同朋友行街發現我哋平時去開嘅Green Waffle Diner出咗夏天限定menu食物都係海洋一般嘅藍色🌊所以就去咗食brunch🌤️原來係用藍色螺旋藻做,佢係superfood有豐富蛋白質、維生素、礦物質同抗氧化物,有助支持免疫系統和促進整體身體健康☀️🌈彩虹班戟有原味、藍螺旋藻、斑蘭、紅肉火龍果pancake,上面再有士多啤梨、藍莓、覆盆子、青蘋果同自家製藍螺旋藻棉花糖,健康得嚟pancake鬆軟仲要每層都唔同味夾埋好特別🤩🥑牛油果煙三文魚waffle分別配上牛油果同煙三文魚上面仲有流心水煮蛋,下面waffle外脆內軟,當brunch最正。☕️Adaptogenic 鮮奶咖啡加入Adaptogens同數款有機認可全食嘅蘑菇入咖啡中,適應原是一種植物物質幫我哋應對焦慮同並增強身體免疫力,真係越飲越健康💪🏻

🌈彩虹班戟

🥑牛油果煙三文魚waffle