2018-05-17 87 瀏覽
約了老友聚會, 放工去銅鑼灣都好近, 好想食久違的韓國菜,可能7 點前去到都未算好多人, 餐廳都好大寛敞舒適, 裝飾簡單風格, 店員也很友善, 好快幫我地安排位置坐低。今晚食韓國菜又點少得食炸雞呢, 先order 了一份炸雞薯條比大家過下口穩先雞翼大大隻架, 香脆可口, 仲有薯條也是新鮮炸出來的, 熱辣辣之後又點少得點芝士年糕呢, 我們點了這個招牌的甜辣芝士無骨烤雞,味道甜中帶辣, 幾開胃的, 芝士及年糕真是天生一對,很美味芝士一浪接一浪,仲有大家期待已久的芝士豬肋骨, 終於終於可以食到了, 芝士可以拉到好長, 可以卷起豬肋骨食, 太邪惡了 各位芝士控 注意必食! 韓國海鮮麵, 有魷魚, 青口, 蝦, 湯底鮮甜, 麵選用了拉麵而不是辛辣麵, 但麵質都ok

雞翼薯條

芝士年糕

各位芝士控 注意必食!
芝士豬肋骨
D  芝士好正