2018-12-01 71 瀏覽
好內有同靚靚表妹食飯傾計~ 難得約到 梗係要食好D啦。我鐘意呢度靜靜地 冇地鋪既嘈吵 岩曬傾計。2 course lunch set ($98-158) + 餐湯/沙律+飲品。餐包有幾種選擇 熱辣辣 好軟熟 絕對唔係hea既餐包。香草腩肉雜菜沙律配梅子醬 腩肉好好味 脆口。沙律菜好新鮮爽脆 梅子醬酸酸甜甜 好開胃。一定要提下 車厘茄好香甜~海鮮忌廉湯~好濃 creamy~ 青口好滑 配上三色椒 yummy!炭燒加拿大有機帶骨豚配乾蔥紅酒汁。Wooo 賣相已經好呃like.... 影左一輪相先。豚肉扒厚切 火喉控制得好好 一點都唔會太硬或者好乾 依家好嫩&Juicy!!! 配菜好特別 薯蓉好濃牛油味 Ham特別處理過 脆脆的 好像食薯片。乾蔥原粒食 好甜 同豚肉好夾。沖繩黑啤燴澳洲和牛面額伴米飯。黑啤的甜 配上和牛面額 好惹味。和牛面額係驚喜地嫩滑 燴得好腍 好入味。絕對是必試之選!銅鑼灣上樓高質西餐 誠意推介👍🏻
好內有同靚靚表妹食飯傾計~ 難得約到 梗係要食好D啦。

我鐘意呢度靜靜地 冇地鋪既嘈吵 岩曬傾計。

餐包有幾種選擇 熱辣辣 好軟熟 絕對唔係hea既餐包。

香草腩肉雜菜沙律配梅子醬

海鮮忌廉湯~

好濃 creamy~ 青口好滑 配上三色椒 yummy!

炭燒加拿大有機帶骨豚配乾蔥紅酒汁。

Wooo 賣相已經好呃like.... 影左一輪相先。

沖繩黑啤燴澳洲和牛面額伴米飯。

銅鑼灣上樓高質西餐 誠意推介👍🏻