2022-12-07 234 瀏覽
Book咗枱,八點到,眼見全場兩三枱客,問reception可唔可以坐outdoor,佢話可以,但有min charge $500per head,我話OK (心諗outdoor一枱客都冇,indoor得三枱客,min charge有什麼意思)坐低前,佢同我講只有set dinner, 無a-la-cart…. 哦。而set dinner 只係得一款俾我揀, 哦。以這個價錢收費,食物質素真係Below Standard, 個wellington beef 我哋食咗少少就冇食,根本係雪藏貨翻熱,唔係餐廳自己整。其他唔逐樣講,毫無驚喜味道一般,感覺想扮高檔,但完全唔到位。埋單兩位 無飲酒~$2100😅今晚得10幾度,我哋坐outdoor因為食煙,但你同我講得有min charge 又收二千幾蚊 都唔會細心地放幾個暖爐喺outdoor 俾人坐得舒服啲, 咁成個冬天點搞呀。叫人吹住西北風, 仲要收min charge 😅 你個景有幾靚都冇用啦。唔會返轉頭亦都唔會Recommend to any friends.開張唔夠兩個月,真係替老闆擔心,其實係咪做開F&B 㗎。
而set dinner 只係得一款俾我揀, 哦。
埋單兩位 無飲酒~$2100😅
開張唔夠兩個月,真係替老闆擔心,其實係咪做開F&B 㗎。
2022-12-06