2014-02-09 3997 瀏覽
從Facebook 見到依間意大利餐廳,本來都冇咩留意,但是見到佢地不停update D 美食。被吸引了。。。。好啦~約埋幾個姊妹一齊去試下啦。一入門口,You & Me,係romantic 既餐廳。早知要同愛人黎岩D。不過ok,好舒服除左談情,同朋友談心都幾吾錯。叫半打生蠔,umm~ 好有海水味,比起現在好多高級蠔bar,貴到暈,依間高級意大利野算是食得過。👍👍👍上面係魚,煮得剛剛好,好滑,真係好滑,魚味又好香。叫左一和牛餐。依件A5和牛認真「得」,夠油份,後面D伴菜其中一個係冬瓜,末見過用冬瓜做伴菜,不過都幾好味咸咸地。有一個green menu 套餐,全部係緑色,好搞笑,素西餐,好創意。值得一試,上面個卷好好味,吾好以為全菜吾飽,我個fd 食到好飽。上面兩個甜品係waiter 介紹,果真好味,個心太軟要加$38好正。酒味triamism,夠正宗。好like 佢地個招牌。👍👍👍👍
好啦~約埋幾個姊妹一齊去試下啦。

上面係魚,煮得剛剛好,好滑,真係好滑,魚味又好香。

上面兩個甜品waiter 介紹,果真好味,個心太軟要加$38好正。酒味triamism,夠正宗。
好like 佢地個招牌。👍👍👍👍
2014-01-27
用餐優惠