2016-10-31 5004 瀏覽
男朋友的家人決定今年到熾哥的龍皇慶祝他生日,訂銅鑼灣龍皇;男友的姐姐一早預訂好四位鮑參翅肚餐試下先妙齡鴿一人半件,細隻左啲,肉都幾薄下濃湯明火翅,湯好濃同鮮甜:)不錯不錯金玉參,無味的,好似就咁烚熟就算。龍蝦湯做得有點腥,個汁調不到鮮味花膠(乾蔥蒜子扣)成件花膠都有腥味,我在家自己煮的好吃多了😂我食呢味嗰時嚇左一跳,諗緊呢間酒樓真係熾哥開嗰間?😂蠔王南非鮑魚,幾入味的,中間鮮甜彈牙🙂杏汁燉燕窩:杏汁好浠身,同無咩杏味,多渣,一般般的最後我地食不飽,叫左個什菜煲同招牌蛋白炒飯(炒粉麵飯不在menu,要問侍應)什菜煲有濃濃魚湯浸住,好吃!瑤柱蛋白炒飯炒得好乾身,好香口!顯到廚藝,因炒飯炒得乾身不油,香口有口感是不容易的🙂侍應服務方面都不錯,係有一個one length 頭既女人比較粗聲粗氣説話無尾音西瓜口西瓜面之外。Well 可能 酒樓係咁呱 lol

男朋友的家人決定今年到熾哥的龍皇慶祝他生日,訂銅鑼灣龍皇;
男友的姐姐一早預訂好四位鮑參翅肚餐試下先

妙齡鴿一人半件,細隻左啲,
肉都幾薄下

濃湯明火翅,湯好濃同鮮甜:)
不錯不錯

蠔王南非鮑魚,幾入味的,中間鮮甜彈牙🙂
杏汁燉燕窩:杏汁好浠身,同無咩杏味,多渣,一般般的

什菜煲有濃濃魚湯浸住,好吃!

生日
  • 龍皇一品炒飯