2012-10-30 273 瀏覽
四個人weekdays夜晚黎食,book左七點半,去到唔駛等位。呢度係分兩層,我地被分配坐樓上。店員好快就遞上熱茶同前菜。前菜係類似蠔油拌菠菜,偏鹹。我係第一次黎,交比友人發板叫野食。因為電話冇電,所以就冇影相。手羽先唐揚:叫左5隻,因為有一個朋友唔食得辣,我地叫左甜味。雞翼唔算大隻,燒得好乾,冇其他食評形客得咁好食。(有機會叫辣味再試過)串燒- 牛舌、豬頸肉、冬菇、羊架: 牛舌同豬頸肉實在係不錯,厚身,肉質爽口。羊架一般,騷味夠。冬菇就極為普通(一串只有3件,為起成10蚊一件)。另外就係燒既時候,鹽撒得不夠均勻,有好幾件牛舌係極鹹。炸腐皮溫泉蛋:似乎係必食,基本上檯檯都有點。一啖一件,蛋黃既香味同腐皮溶埋一齊,不錯。鰻魚玉子卷:不過不失,唔夠熱。味噌烏冬:芡汁好"杰"身同好鹹,烏冬煮得太"林",唔爽口。燒鱸魚:一個order兩件細細的,食落去有d似銀鱈魚,魚肉帶油份,味道可以。食完呢餐,最大既印象就係d野食偏鹹。埋單九百五十幾,覺得有d貴同食唔飽。但值得一讚既係侍應服務真係唔錯,自動自覺,好快就會加茶。
呢度係分兩層,我地被分配坐樓上。

店員好快就遞上熱茶同前菜。前菜係類似蠔油拌菠菜,偏鹹。

鰻魚玉子卷:不過不失,唔夠熱。

味噌烏冬:芡汁好"杰"身同好鹹,烏冬煮得太"林",唔爽口。

但值得一讚既係侍應服務真係唔錯,自動自覺,好快就會加茶。