餐廳: 香江花月 (利舞臺廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-09-23 120 瀏覽
經開飯訂枱~~13:40上到去因為同架𨋢3枱人,我哋排中間但安排入座嘅職員唔知點解會跳過我哋,直接先安排後邊果枱入座先,而我前邊嘅應該係walk in客要等安排入座,我哋排係佢後邊自然要等,最後係排中間嘅我哋最遲入座。其實相差都係1分鐘左右,但俾人嘅感覺就係混亂~入到去坐低,見都係點心紙,可能因為午市以飲茶食點心為主,之後問咗可以打邊爐,啲職員好快手咁set好餐具同更換餐牌俾我哋~我哋點咗:木瓜豆乳湯底香江拼花花綠綠(冇圖):普通蔬菜拼盤,不太乾淨蝦(冇圖):新鮮👍煎蘿蔔糕:(冇圖)香口、鬆軟👍藥膳鳳爪:(冇圖)家人話藥味重👍特飲買3送1(因為係小朋友,送果杯轉做蘋果汁)其他:1. 可能我哋中午要求打邊爐,好多食材明顯是隔夜準備好的~ 湯底味道一般冇咩特色2. 部分職員語氣不太好,會有啲說話俾客人聽~3.餐具唔乾淨,有污迹同黏手,唔知點解我係呢度冇人提過呢個問題~總結:味道:不過不失,如果食材新鮮啲應該會加分。服務:部分職員很nice,會同小朋友玩,又肯為小朋友轉蘋果汁,但部分職員態度一般。價錢:偏貴,性價比好一般。個餐廳賣點係display 靚,由湯底、食材到特飲,所有display
經開飯訂枱~~

我哋點咗:
木瓜豆乳湯底
香江拼
花花綠綠(冇圖):普通蔬菜拼盤,不太乾淨
蝦(冇圖):新鮮👍
煎蘿蔔糕:(冇圖)香口、鬆軟👍
藥膳鳳爪:(冇圖)家人話藥味重👍
特飲買3送1(因為係小朋友,送果杯轉做蘋果汁)

其他:
2. 部分職員語氣不太好,會有啲說話俾客人聽~

總結:
味道:不過不失,如果食材新鮮啲應該會加分。
價錢:偏貴,性價比好一般。個餐廳賣點係display 靚,由湯底、食材到特飲,所有display都好靚好吸睛,非常適合打卡,擺上網可以呃好多like🤣
香江拼(全牛)
木瓜豆奶湯底