餐廳: 韓大叔大排檔
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-03-18 25 瀏覽
朋友book咗間新開韓國餐廳,位於銅鑼灣🔥韓大叔大排檔餐廳裝潢好有大排檔特色,牆上放上很多酒樽擺設,餐牌食物種類多選擇,飲品又多,睇吓我地點咗乜?坐低即時點番支🔸️馬格利生米酒我地真係好鐘意飲米酒,哩隻又香又容易入口🔸️韓大叔醬油拼盤有一隻醬油蟹🦀2隻醬油大蝦🦐2隻醬油鮑魚及一隻溏心蛋每款味道很入味,撈埋紫菜飯更加美味😋🔸️泡菜海鮮豆腐湯喜歡吃辣必點🌶🌶🌶裡面有泡菜,蝦,魷魚,青口及豆腐,哩個湯如配埋白飯食一流呀👍🔸️海鮮煎餅裡面有蝦,魷魚,面上有泡菜,吃落有層次感,餅皮煙煙靱靱🔸️原味炸雞( 半份)有大大4件炸雞,外皮很香脆,肉質唔會過乾,配埋旁邊2款醬汁更惹味😋🔸️韓式關東煮(5款)份量都很多,韓式關東煮第一次食餸吓酒都唔錯總括哩度食物唔錯,越夜氣氛越好,店員服務好好👍依加餐廳做緊新開張優惠,係openrice訂枱可享晚市全單有85折,優惠至三月尾👍真心好抵食
朋友book咗間新開韓國餐廳,位於銅鑼灣🔥韓大叔大排檔

坐低即時點番支
🔸️馬格利生米酒
我地真係好鐘意飲米酒,哩隻又香又容易入口

🔸️韓大叔醬油拼盤
有一隻醬油蟹🦀2隻醬油大蝦🦐2隻醬油鮑魚及一隻溏心蛋
每款味道很入味,撈埋紫菜飯更加美味😋

🔸️泡菜海鮮豆腐湯

🔸️海鮮煎餅
裡面有蝦,魷魚,面上有泡菜,吃落有層次感,餅皮煙煙靱靱

🔸️原味炸雞( 半份)

🔸️韓式關東煮(5款)
份量都很多,韓式關東煮第一次食
餸吓酒都唔錯

2024-03-13