2018-01-11 219 瀏覽
一年一度聖誕節,即興選擇喺度打邊爐。收費跟平日假期一樣($328加一),先致電留座,好快被安排入座。一入座,侍應們有效率的給我調味料盤,附送限定美食數款,包括刺身,雞蓉燕窩羮,海鮮拼盤,羊腩煲/麻辣雞煲。看似策略先填飽你肚,點少啲火鍋料(≧▽≦)。確是樣樣都鮮的,食到咁上下,唔駛叫侍應,佢哋會主動加湯,幫你入單拎火鍋配料嚟。全晚最慳住食的,就係免費1碟牛頸脊肉,亦是全晚唯一一碟的牛肉(。•́︿•̀。)。任食任點的肉類,只有豚肉及羊肉。海產類的鱔片,脆鯇魚骨腩片質素一般。丸類是手打的,可以試試。除咗寫紙點的,其實出面仲有好多菜類,丸類,甜品/糖水,飲品,熱盤,即食麵/粉任食,無限添加,唔駛爭。細數紅豆沙保持大酒樓水準,起沙少甜,飽都要食半碗(๑> ₃ <)。其次就係清熱的竹庶水,少甜。
限送1次
火任點火鍋配料