2024-01-05 21 瀏覽
今日同阿姐出嚟見完客,諗住喺世貿中心食完嘢先返Office做嘢🉐🉐🉐佢二話不說同我講話呢一間食過幾好食😀咁就抱住試吓嘅心態入去開餐😎呢度啲菜式都比平時台灣菜較多🐒一見到諗都唔洗諗就入去 招牌鹽酥雞配台稉九號米食落都幾夠份量啦🍚大小不一嘅粒狀招牌鹽酥雞, 增加口感 醬汁嘅調味都啱啱好😋仲有溏心蛋同支豆一齊食食台灣嘢點可以唔食滷肉飯!😋三色台灣香腸香噴噴有咬口;台式滷肉飯真係好正喇😋!肉汁香濃,淋喺飯面,令到白飯都變成咗美味嘅一部分。滷肉飯嘅滷汁撈飯食,豬肉好入味,又夠冧😍,唔會太乾身,配搭得好好㗎!而且每一啖都有滿滿嘅滷汁,令我分分鐘都啃唔停口😚。飯底仲鋪咗一層滷蛋,蛋黃透咗滷汁嘅味,有層次感😉。真係好正😄!呢個台式滷肉飯真係帶俾我滿滿幸福感㗎,平平哋原來咁正,真係難以抗拒😘。每次食完都覺得心滿意足,下次仲想再嚟㗎😊!整體用餐體驗感滿意,食物具創意而質素令人滿意;加上座位舒適,值得回訪🉐🉐