2023-05-19 44 瀏覽
朋友同我講嚟老鍋食lunch好抵食,今日終於嚟到試,午時時段人吾算太多,好快就有位,仲坐得舒適闊落。▶️午市二人餐($299)二人套餐內容都豐富,保證夠飽,如果在附近返工,lunch嚟個火鍋其實都幾開心~一個二人餐有齊湯底、肉、丸、菜同主食,滿足又好味!✨湯底:膠原蛋白美人鍋鍋底可以四選一,每樣都好吸引,最後揀選咗美人鍋,鍋底真係好足料!滋補湯底中有藥材、紅棗、還有一整隻烏雞,煮熟後雞肉變軟腍,吸滿湯汁。✨肉:雪花肥牛肉類可以在豬梅肉、肥牛同農場雞肉中揀一樣。牛魔王嘅我哋毫不猶疑就揀咗牛肉,肉味非常濃郁,肥瘦適中,分量吾多吾少,作為午餐好適合!✨丸:墨魚丸、香菇貢丸、魚皮餃、台灣蛋餃大滿貫之一次有有齊四樣吾洗揀,我就最中意墨魚丸,爽口彈牙。✨五彩鮮蔬盤/飯/米線岩曬選擇困難症人士,另外米線配美人鍋原來好好味,大家不妨一試!

▶️午市二人餐($299)

✨湯底:膠原蛋白美人鍋

✨肉:雪花肥牛

✨丸:墨魚丸、香菇貢丸、魚皮餃、台灣蛋餃
大滿貫之一次有有齊四樣吾洗揀,我就最中意墨魚丸,爽口彈牙。

✨五彩鮮蔬盤/飯/米線
  • 膠原蛋白美人鍋