餐廳: 翠亨邨 (利舞臺廣場)
資訊:

2015-08-30 2592 瀏覽
放假與老公一起去試下點心任點任食($168包茶介及加一)。任點任食餐牌只提供平常點心(如鳳爪,牛肉等),及奉送鮑魚一隻。試過大部份的點心(點心以件計,如一粒燒賣):五粒星 - 可以再食:陳皮牛肉湯,明蝦角,黑松露野菌餃可以一試:腸粉,豆腐粒,杏仁茶,清瓜,螺肉,豆腐粒,燕窩羹,煎虎皮椒,馬拉糕,韭黃蝦湯,粉果,燒賣普通: 鳳爪(未入味),百花餅(好多油),時菜,沙薑雞腳(好鹹)最差:蝦蛟:吾單止晤新鮮,重有小小「宿」味!完全吾掂,屋村酒樓都好過佢!因落單時點心以件計,所以份量少,有些又無來(雖然多少都係一樣錢,陳皮牛肉湯只來了兩粒,但計了四粒)好處係可以試不同的食物。如果要我比原價$48 食一碟鳳爪,我一定吾會去,但試任點任食,我覺得已經回本。
五粒星 - 可以再食:

陳皮牛肉湯,明蝦角,黑松露野菌餃
奉送鮑魚一隻
可以一試:
普通:

鳳爪(未入味),百花餅(好多油),時菜,沙薑雞腳(好鹹)
最差:

奉送鮑魚一隻