築間酸菜魚

2024-04-18 29 瀏覽
早幾日見到IG有人share呢間全港首間台式酸菜魚今日就即刻嚟試吓成間鋪都印咗好多漫畫門口餐牌、好似真係未試過食台式嘅酸菜魚見到平日Lunch menu 超抵食可惜平日唔係呢頭返用Qr code 落單無雙腸血旺魚就係睇到佢個簡介之後好想食臭豆腐!大腸!鴨血!仲要係辣鍾意食呢啲嘅人一定要嗌呢個(雖然應該呢度主推酸菜魚、哈哈呢個呢係啦~未到就好似係台式嘅臭臭鍋、再加上魚片、其實又幾夾除咗有好多魚片之外、仲有好多芽菜、木耳、金菇、鴨血有成4-5大舊、豆腐都有兩款、唔洗驚唔夠飽因為佢仲有王子麵原來呢一款似凍豆腐嘅先係佢哋嘅臭豆腐!食落去都幾臭普通人應該1人1鍋完全無問題但如果大家想嗌小食,可能就多啲一齊share會好啲~因為份量都多~嗌左3款~因為款款都想試甜不辣好香脆推呢個係炸魷魚鬚味道都唔錯、不過我覺得粉可以薄啲~咁就會好食啲啦,不過台式嘅好似都係啲粉係咁反而覺得呢個小酥肉係三個面最好食好入味香辣又脆口一啖接一啖整體嚟講都幾驚喜好鍾意臭臭鍋魚片
早幾日見到IG有人share呢間全港首間台式酸菜魚
今日就即刻嚟試吓

成間鋪都印咗好多漫畫

門口餐牌、好似真係未試過食台式嘅酸菜魚

見到平日Lunch menu 超抵食

可惜平日唔係呢頭返
用Qr code 落單
無雙腸血旺魚
就係睇到佢個簡介之後好想食

臭豆腐!大腸!鴨血!仲要係辣

鍾意食呢啲嘅人一定要嗌呢個(雖然應該呢度主推酸菜魚、哈哈

臭豆腐

原來呢一款似凍豆腐嘅先係佢哋嘅臭豆腐!
食落去都幾臭

普通人應該1人1鍋完全無問題