2020-02-10 70 瀏覽
見一個好耐無見既朋友,大家都異口同聲話想食日本野,而CWB就最多好野食,今次去左lee garden附近一間米芝連推介餐廳.叫左2個lunch set,料足,而且成份勁多,所以覺得價錢上好acceptable.前菜首先有D蓮藕片,唔算好多,但作為前菜好夠食.Sashimi lunch見到剌身好自然會心底裡哇一聲,因為我絕對係剌身迷,而朋友都係,餐廳每日會揀選新鮮刺身作為食材,見到最愛嘅海膽同魚籽都好興奮.拖羅超好味啊,又入味.非常推介.魷魚亦十分彈牙,一食就知係好新鮮. 金目鯛,油金魚,仲有埋白飯唔會唔飽呢,Deluxe Chirashi呢個更加大碗,又係超多剌身,又有拖羅,又有帶子,又有牡丹蝦.飯量呢款更多,食完完全係有種大滿足感覺.而且lunch set仲會有甜品,所以大家唔駛擔心呢!絕對係好飽,而且好抵食.環境坐得又舒服.
前菜首先有D蓮藕片,唔算好多,但作為前菜好夠食.
Sashimi lunch
Deluxe Chirashi