2024-02-06 811 瀏覽
食咗咁多次,真係第一次遇到啲咁嘅事…係遠程排隊app拎左飛,行到門口見好多人排緊,拎籌領導52,咁諗住係附近行下,諗住望住部手機睇住個籌號實無死。 我拎嘅係84號 點知去到70號之後就飛號飛到快過心跳,我就即刻肯定衝過去,過去嘅過程5分鐘都無,佢就已經由七十幾肥到九十幾。我去到嗰陣排到92。無人應飛的快咁都正常。我就走去問佢可唔可以補飛,下一張或者後幾張入座,因為一半餐廳都係咁安排。至少唔會要人從頭排過咁pk。點知真係咁pk。個𡃁妹話過咗五張飛就要重頭排過,我心諗,你10秒pass一張飛,好難唔過姐阿妹⋯⋯我望一望部機拍到百幾,再望望後面d人。我同佢講,我啱先行過嚟都係5分鐘以內嘅事,我等咗半個鐘,可唔可以下張俾我😂 佢話仲要好有型咁話佢啱先已經每張飛叫咗兩次,無人應就飛,咁樣對其他人唔公平😂 咁即係覺得對d無啦啦俾人pass咗飛嘅人公平😹如果要到場排隊,強烈建議呢間公司唔好搞網上攞飛。又或者唔好請啲幫妳趕客嘅員工😂香港啲飲食業就係比呢啲人搞衰曬最後,已經排咗半個鐘,俾人秒數pass咗張飛都唔俾入,咁肯定唔L幫襯啦。
食咗咁多次,真係第一次遇到啲咁嘅事…

2024-02-06
  • 牛油果香芒烤雞沙律