2016-01-03 4877 瀏覽
朋友們約食飯, 抓爆頭唔知食乜好~最後近近地揀左銅鑼灣廣場的牛陣~~~揀了黑豚肉及特選牛肉放題套餐~~~$198 抵到爆, 好過食d低質放題, 得D垃圾刺身~~點了無耐, 火鍋很快就送上~ 有豆乳鍋, 友人大愛! 我就點左甜豉油, 食日本shabu shabu, 點可以無甜豉油!講下D肉先, 黑豚肉肉質不錯, 脂肪分佈很好, 而且是薄切的, 好快熟, 唔洗滾咁耐~呯呯聲有得食!而牛肉亦都十分薄切, 好容易熟, 吸收晒湯底d精華, 好入味!!! 加上牛味香濃, 絕對是唔錯的!! 再配上他們的麻醬, 兩樣野max埋一齊簡直係一絕呀!!餐廳係半自助餐形式, 店員會送上牛肉及豚肉, 而其他配料就自行出去拎!D配料都很新鮮, 蔬菜有光澤有水份, 而且無咩黃, 放題算唔錯的!!今晚揀左冬瓜茶, 消消濟, 是唔錯的!仲有雪糕食添!! 雪糕滑身有牛奶味, 是上等貨呀!!
朋友們約食飯, 抓爆頭唔知食乜好~

最後近近地揀左銅鑼灣廣場的牛陣~~~

今晚揀左冬瓜茶, 消消濟, 是唔錯的!

仲有雪糕食添!! 雪糕滑身有牛奶味, 是上等貨呀!!
2016-01-03