2014-08-01 823 瀏覽
由於成日經開附近, 所以成日都係附近食野大大塊豬扒都開左好幾個月, 繁忙時間都係人流不繼由於時間都幾趕, 所以今次無影相值得一讚既係D豬扒真係幾大塊, 雖然唔係次次黎既水準都一樣, 都證明唔係工場機械式作品, 只要唔係去到難食就得, 因為四十幾蚊既飯仲送野飲係銅鑼灣都幾難搵但佢地既多飯都唔係多好多, 男仕真係可以次次都揀多飯實無走雞朋友既粗麵就麻麻地, 因為上次我係食粗麵, 所以今次都推介左朋友食, 上次我食係好香同彈牙, 今次就煮得多左龍, 同醬沖少左D, 無上次咁好食, 好在我係揀飯, 珍珠米好香好好食另外最重要既係今次黎等左好耐唔係指排隊, 係指入到去等個飯到, 平時1-2分鐘就到, 今次5分鐘都黎唔到, 搞到我地鬼咁趕所以建議各位揀啱時間黎, 而家咁既高溫加上企係出面等, 都幾辛苦!
由於成日經開附近, 所以成日都係附近食野

大大塊豬扒都開左好幾個月, 繁忙時間都係人流不繼

由於時間都幾趕, 所以今次無影相

另外最重要既係今次黎等左好耐

2014-07-23