2022-10-12 26 瀏覽
最近朋友介紹咗我一間銅鑼灣新開性價比高嘅串燒店~早幾日就去咗試吓,點知真係唔錯喎👍🏻😃最特別嘅係佢會俾個爐你熱住d串燒,慢慢食都唔會怕凍哂,好貼心!錫紙粉絲花甲花甲份量都幾多,啲肉都好大粒~啲湯辣辣地都幾惹味,粉絲索晒啲湯超正😋燒蒜心本身都好擔心燒蔬菜類會好油,點知又唔係好油咋喎👍🏻仲要唔會燒到乾晒🤩招牌牛肚串/直男肥腸/雞軟骨/猛男豬頸肉/孜然雞肉串牛肚同埋肥腸都燒到脆卜卜😍雞軟骨就好爽口惹味😋豬頸肉都幾厚身又唔會太肥膩👍🏻雞肉串都燒得唔錯,好juicy👍🏻粒粒粟米串見到Menu都估唔到原來佢係將一粒粒嘅粟米串起😂煙煙韌韌又幾特別喎😆新疆羊肉串啲肉唔會燒到好乾而且又冇乜臊味,有驚喜👍🏻虎皮青椒燒青椒都唔會燒到好乾身,好食😋之前朋友介紹佢有個$1嘅冰粉都唔錯,不過可惜呢日去嘅時候已經賣晒….希望下次再去嗰陣可以食到啦~

錫紙粉絲花甲

燒蒜心

招牌牛肚串/直男肥腸/雞軟骨/猛男豬頸肉/孜然雞肉串

粒粒粟米串

新疆羊肉串
啲肉唔會燒到好乾而且又冇乜臊味,有驚喜👍🏻

虎皮青椒
燒青椒都唔會燒到好乾身,好食😋