2010-10-29 4 瀏覽
幫襯一間餐廳,唔係淨係享受食物同埋餐廳環境仲要睇埋你既服務態度呢間餐廳無得攞籌,硬係要顧客係佢門口打蛇餅咁排條人龍出黎做勢,fine我唔鍾意排,o個日walk in 見到無人排隊,心諗不如試試去到門口個staff 巳經唔好態度話要排隊,但我明明見到入面有位好啦,我排,諗住等一陣就安排入座點知一等再等,由本身無人排得我同朋友,最後成條人龍廿幾人都未輪到我地問個staff 點解咁耐都唔俾人入,佢話唔好意思,未有位佢要安排訂座既都ok,但唔駛30分鐘都唔放一個人入去同自己鬥氣, 排龍頭無理由咁走左去,終於有得入去食先先係安排左一個幾唔舒服既座位,冷氣超大and 風口吹住,凍到人想走,問staff 安排換位又無乜人理打開menu,其實食一個海南雞飯加埋一點解要一舊水,個炒貴刁又係。。。。 呢個定價係咪有返咁既質素呢, 即管試下最後個雞又無乜鮮雞味,個飯就更加唔好提,唔香既個貴刁好少少,但都唔值o個個售價坦白講,排咁耐都係想食餐好既, 點知。。。。。。。 我情願去返x國人海南龜度食
幫襯一間餐廳,唔係淨係享受食物同埋餐廳環境
仲要睇埋你既服務態度
好啦,我排,諗住等一陣就安排入座
問個staff 點解咁耐都唔俾人入,佢話唔好意思,未有位
佢要安排訂座既都ok,但唔駛30分鐘都唔放一個人入去
同自己鬥氣, 排龍頭無理由咁走左去,終於有得入去食
最後個雞又無乜鮮雞味,個飯就更加唔好提,唔香既
個貴刁好少少,但都唔值o個個售價
坦白講,排咁耐都係想食餐好既, 點知。。。。。。。

我情願去返x國人海南龜度食
2010-10-27