2008-07-06 4 瀏覽
最後一次同朋友仔食飯啦。當然要食一餐好o架啦。朋友仔講o左好耐話要食板前,今日下什4 點幾5 點去到,見到都係要等三個位,就同佢試下啦。可惜到我o地o既時候要坐門口位,天氣熱,門又開開關關咁,其實都係幾熱o架。一坐到入去,眼見o既壽司,好似幾新鮮咁。坐低o左一陣,朋友仔已經動手啦。鮱魚壽司 - 我覺得好爽口,好似食蘋果蔬菜咁,都唔知點解有咁o既感覺。帶子壽司 - 幾好味,其實都幾大隻,但係之後見到珍寶帶子壽司,真係有少少嚇親。(order) 三文魚手卷 - 我一直都覺得手卷係比一般壽司好味,呢個都好好,紫菜好脆口,帶出三文魚o既味道,而且,只係9 蚊咋,抵呀。(order) 三文魚壽司 - 都唔會錯得去邊o架啦........(order) 吞拿魚壽司 - 幾厚切。(order) 火炙鰻魚壽司 - 正正正,唔會炙過火,個汁o既味好正,不太甜,不太「傑」,正正正。(order) 炸奶油薯餅 - 又係好正,薯溶好滑,陣陣芝士味,跟薯餅o既沙律醬令個薯餅更好味。蟹腳壽司 - 佢好似未解凍哂咁,入面好似濕濕咁,無味道,同街市買o既蟹「紐」一樣。佢o地D 飯無味,好似無落任何醋咁,影響D 魚o既
最後一次同朋友仔食飯啦。
當然要食一餐好o架啦。

一坐到入去,眼見o既壽司,好似幾新鮮咁。

坐低o左一陣,朋友仔已經動手啦。

(order) 吞拿魚壽司 - 幾厚切。

佢o地D 飯無味,好似無落任何醋咁,影響D 魚o既味道。

迴轉帶到竟然係無三文魚o架,差唔多所有都係貴價o野。
而且可能係太忙,無人加水。

佢o既食物,我個人認為一般,咁o既質素o既食物,價錢就太貴,唔值呢個價。
呀,仲有,佢o地係cut 尾數o架。
明明係$182.6,佢就收$183,我唔係話o個$0.4 都唔俾,反正我都會俾tips o既,不過,我覺得咁唔係幾好啦,好似唔老實咁。

唔知有無下次啦~~~