2021-01-09 1883 瀏覽
尼間蘭州拉麵食過幾次,好鐘意佢人手打麵,入到去個環境好似返左深圳咁,疫情下無地去旅行咁唯有嚟尼度感受下大陸的味道!我個人好鐘意食佢地既烤羊肉串,好好味,仲要係用鐵支燒,又唔貴,啖啖肉無肥膏,不過我叫大辣都唔係好辣,但都好食!下午茶時段好抵食,今時今日食碗車仔麵都要50蚊以上,唔包飲野,但佢係人手打麵,湯好有牛味,平過食車仔麵!麵既口感好正,真係正宗蘭州拉麵!碗麵個碗係大但麵就少左d,可能下午茶關係掛...但整體上係好食既,服務員態度都幾好,如果有得追加麵就好啦!我唔介意比多少少!一路寫食評一路好想食烤羊肉,可以天冷既關係🤪如果想有返大陸既感覺,可以去試一下,入到去真係唔似係香港,感覺幾搞笑加上食物唔差
2021-01-04
  • 蘭州牛肉拉麵