2024-01-20 114 瀏覽
今次走入了一間熟悉的地方,買咗"曲奇脆脆朱古力咖啡星冰樂",個冰樂滑滑哋,真係好實在,喝落去朱古力嘅甜味同咖啡苦澀巧妙融合,啖啖都滿足得滯。啱啱口乾,一試成主顧!另外,抹茶星冰樂都一樣正👍,抹茶味超香濃,一啖啖得到真材實料嘅滋味,真係抵飲到爆!嗯,再黎講講西蘭花菠菜甜椒蛋批,外皮酥脆得嚟又唔油膩,啖啖蛋香,一咬落去,個心情都好曬!QQ嘅菠菜同彈牙的西蘭花,唔使講都知健康又開胃😋!至於個terayaki chicken w/ soba,烤雞香口得滯,雞肉不柴,食落滿足感爆棚💥!流心蛋滑溜,拌麵就最正,啲soba麵Q彈得嚟唔會太黏,啖啖都係鮮味!呢度坐低真係靜心舒服,方便又易坐,無論係快閃飲杯野,定係悠哉食個lunch,都感覺得自在。總結,呢間餐廳值得一試又一試!🍽🤤😉