餐廳: 富山麵家
資訊:

2016-07-05 104 瀏覽
[#肥肥加菲貓殺入拉麵店🐯]加菲貓係7月會同富山拉麵crossover🐱成間拉麵店已經有哂加菲貓既佈置😎用印左加菲貓既碗載住拉麵上面既紫菜都印左隻肥貓樣😋[🐯北海道牛奶半熟蛋拉麵 $85]呢碗拉麵 我勁鐘意😍牛奶湯底非常濃郁!好似忌廉湯咁😍😍真係好好味!🍄大愛!推介推介!好好食!最好食係呢個湯底加埋成堆粟米放入口😎😎🌽🌽[🐯札幌味增半熟蛋拉麵$90]相對冇牛奶味咁得我歡心湯底都幾濃 有d咸我都係鍾意牛奶味多啲❤️[🐯富山餃子 (新鮮手製) $38]餃子皮薄 餡料都算多不錯不錯[🐯芝士蟹柳卷 $48]炸得幾脆口 都幾好味如果芝士再多啲會更好但記住要趁熱食![🐯Oreo抹茶布甸$18]抹茶味都幾濃 布甸幾滑身Oreo碎都算夠我好鍾意食呢杯抹茶布甸!!自己食左成杯😍可以encore💚[🐯士多啤梨布甸$18]相對抹茶味 呢杯會較遜色呢種士多啤梨味 似士多啤梨味熊仔餅個餡果果種味🍓相對甜左d[🐯北海道焦糖芝士蛋糕$15][🐯日本巨蜂碳酸飲料$20]好好飲!唔會有藥水味😋其實我唔係加菲貓粉絲😂但我黎呢到食拉麵都食得好開心💛💛瘋狂同d肥貓影影影💛拉麵既價錢好似冇因為加左隻公仔而貴左😗有得影又有得食 幾

[#肥肥加菲貓殺入拉麵店🐯]
加菲貓係7月會同富山拉麵crossover🐱
成間拉麵店已經有哂加菲貓既佈置😎
用印左加菲貓既碗載住拉麵
上面既紫菜都印左隻肥貓樣😋
[🐯北海道牛奶半熟蛋拉麵 $85]
呢碗拉麵 我勁鐘意😍
牛奶湯底非常濃郁!
好似忌廉湯咁😍😍
真係好好味!🍄大愛!
推介推介!好好食!
最好食係呢個湯底加埋成堆粟米放入口😎😎🌽🌽

不錯不錯
[🐯芝士蟹柳卷 $48]
炸得幾脆口 都幾好味
如果芝士再多啲會更好
但記住要趁熱食!
[🐯Oreo抹茶布甸$18]
抹茶味都幾濃 布甸幾滑身
Oreo碎都算夠
我好鍾意食呢杯抹茶布甸!!
自己食左成杯😍

但我黎呢到食拉麵都食得好開心💛💛
瘋狂同d肥貓影影影💛
拉麵既價錢好似冇因為加左隻公仔而貴左😗
有得影又有得食 幾好丫😌
重點係我覺得d拉麵,小食同甜品味道真係唔錯
呢間公仔主題餐廳真心唔伏架😋
_