2018-08-22 259 瀏覽
友人約我食飯。話佢用咗app book 左呢間。其實間鋪頭都開咗好耐。之前一直見到有人排隊,自己比較唔鍾意排隊等食飯。所以一向都會唔量避免排隊。諗起食日本。當然滿心期望啦。一入到餐廳。真係嘩左一聲。好熱鬧。唔係想講佢生意好。而係環境真係好細。位置坐得好迫。變咗入到去好多人聲好嘈。我哋已經叫做好彩有定位。可以坐響中間位置。我哋坐低左之後冇幾耐,有對情侶入嚟冇訂枱。就被迫坐響門口個兩個位。個位置真係喺門口前面。我幻想唔到我一路食日本野, 一路會有人開門,一路會有啲熱風吹埋嚟嘅感覺會係點。雖然我哋坐餐廳中間。不過都係左右夾攻。好多人聲。轉頭 waiter 過到嚟,話app 優惠不包括蟹宴餐同和牛餐。算啦我都明嘅。咁所以退而求其次。 我同朋友都捱左鰻魚蟹肉雞肉個餐。前菜有蒸蛋。個蛋幾香呀。好味。有凍豆腐。正常。有 一塊三文魚刺身,甜蝦,一舊帶子。正常質素。飯黎喇。鰻魚還好。正常質素。蟹肉。冇味喎。。。。朋友話好彩冇叫蟹餐。雞肉。可以啦。唔鞋。飯略微少少濕。整體質素真係一般。我個人就應該唔會再翻兜啦。服務還可以啦。其實最舒服嗰一刻。就係開門走個刻。對耳真係即時感到靜番。個人認為食日本野真係唔係夾
友人約我食飯。話佢用咗app book 左呢間。

諗起食日本。當然滿心期望啦。
一入到餐廳。
真係嘩左一聲。

我哋已經叫做好彩有定位。可以坐響中間位置。

算啦我都明嘅。咁所以退而求其次。
我同朋友都捱左鰻魚蟹肉雞肉個餐。

前菜有蒸蛋。個蛋幾香呀。好味。
有凍豆腐。正常。
有 一塊三文魚刺身,甜蝦,一舊帶子。正常質素。
飯黎喇。

鰻魚還好。正常質素。
蟹肉。冇味喎。。。。朋友話好彩冇叫蟹餐。

雞肉。可以啦。唔鞋。
飯略微少少濕。

整體質素真係一般。我個人就應該唔會再翻兜啦。
服務還可以啦。

其實最舒服嗰一刻。就係開門走個刻。對耳真係即時感到靜番。

個人認為食日本野真係唔係夾呢種環境。。。。