2016-03-20 719 瀏覽
今日本小姐終放有時間寫返最近用餐的個人感受!! 生日月真係中伏月, 食飯有一半係中曬伏!! 朋友生日指名要食這間, 好, 打去BOOK位, 講明要得一個鐘十五分鐘用餐時間, 已經好唔想食, 好似趕羊咁食物!! 不過朋友喜歡就去啦!!環境十分逼, 食飯要搭枱??唔好諗有空間俾你出去厠所 一去到真係嚇親, 好細間唔緊要, 點解要搭枱先?? 而家去左茶餐廳?? 我們一行四人同另外二人被安排一齊坐張6人枱, 真係超尷尬!!我見其他食客都係要夾枱食飯!! 想去個厠所都要同我同枱夾枱個兩個起身讓路我先出到去, 佢係咪覺得一個鐘零十五分鐘既飯係唔需要去厠所呢??入左去坐就無位出返黎仲要搭枱係邊個諗出黎??我立即諗到食神星爺開快餐店講既對白, 估唔到俾我係現實生活中係一間日本餐廳度遇到 如果知道個環境係咁, 我真係打死都唔黎!!食物質素是快餐店質素, 日本餐廳的價錢叫左個牛肉鍋, 牛肉唔新鮮, 無味, 得幾塊, 菜多過咩, 面鼓湯好咸, 我地四個飲左一啖完全無飲!炸雞紫菜卷好似整左好耐咁, 雞一D都唔脆凍冰冰, 紫菜"林"灑, 一點醬汁都沒有, 很乾身!!又係食剩!!服務十分差

環境十分逼, 食飯要搭枱??唔好諗有空間俾你出去厠所

如果知道個環境係咁, 我真係打死都唔黎!!

食物質素是快餐店質素, 日本餐廳的價錢
服務十分差

朋友其實一心黎食那個給我們動手自製的章魚小丸子, 我地諗住最後先上枱玩, 入坐未夠45分鐘, 侍應已經好差咁話我地要還枱, 再唔玩就唔夠時間, 咁好咁, 叫佢上枱, 只係求其教我地點整, 咁都算我知今日係星期五所以比較忙, 但係最後我地整整下佢俾的小丸子醬唔夠整到18粒,咁我地緊係再問佢攞醬啦!! 佢竟然話一定夠, 佢地計好左, 我地每粒放多左醬!! 唔想俾多D醬我地!!大人牙, 小小醬要幾多錢??? 你咩服務牙??? 我去左大陸?? 我唔係想嘈交, 我地只係想解決件事, 所以我地好客氣問佢可唔可以俾多少少我地, 個侍應係極唔願意!! 個小丸子$120食飯食到咁受氣,真係第一次!!好多謝你俾左咁好既回憶我!!絕對無下次!!
2016-03-11