2014-11-19 1340 瀏覽
撐小店晚上8點到步,店已8成滿座,我同呀q拿拿臨入座,店員亦快快手送上熱茶與kimchi。民度kimchi唔太辣,好岩hk人食。我地叫左個燒魷魚同滿腹套餐。落完點後狂食kimchi。滿腹套餐我地叫左冷面,d面真係好鬼煙un,煙un到有d難咬,加上我cool牙,真係好難搞。之後條魷魚黎啦,煎得重手左dd,但係都仲好味道,叫多左個asahi送黎飲,嘩32一罐,飲完老闆問仲要唔要我地擰哂頭。石頭飯終於黎啦,waitresse幫我地快手撈好,等一陣無咁熱就食得啦。d豬肉撈左好似唔多食得出,成個飯比較清,食落比較有日本feel既韓國野,不過又幾岩我地口味。食完之後我地又食左好多kimchi終的而言,個唔洗錢kimchi最好味。呢度服務好,個個都好好口,令我地食得好開心。
撐小店

終的而言,個唔洗錢kimchi最好味。

唔洗錢kimchi

呢度服務好,個個都好好口,令我地食得好開心。
唔洗錢kimchi
  • 免費的kimchi