2014-12-21 1528 瀏覽
是日去工展會, 梗係去銅鑼灣食個早餐, 見咁多好評咪試吓, 失望而回.點了豪華早餐中吉列魚柳+自家製麵包+蛋+司華力腸 (本點餐肉但阿姐聽錯)+熱奶茶吉列魚柳 - 不算太熱, 食下去時覺得好油膩.蛋 - 以為個餐炒蛋, 點知煎雙蛋, 有D失望因為以為可以試炒蛋 (網評話嫩滑). 煎蛋一般啦.芝華司腸 - 來貨冇特別自家製麵包 - 反而覺得幾好食, 不像普通餐包, 有D其他材料加入.熱奶茶 - 茶味多過奶味, 落多咗糖.環境 - 話叫"樓上雅座", 嘈到成個街市, 被阿姐點去搭一張圓枱和5個師奶坐, 師奶食完早餐都唔走, 隔著我都吹吹吹   服務 - 除咗聽錯外, 另餐牌暫斜放在腿上拍照, 剛拍完有阿姐一聲不響一手取餐牌放在架上.以$35呢個價錢我就唔會再去食
吉列魚柳早餐

吉列魚柳 - 不算太熱, 食下去時覺得好油膩.
芝華司腸 - 來貨冇特別
熱奶茶 - 茶味多過奶味, 落多咗糖.

以$35呢個價錢我就唔會再去食
2014-12-19
$35 (早餐)