2023-11-19 138 瀏覽
門口金碧輝煌,好多金呀!餐廳應該係80、90後,入邊嘅歌都係一啲香港流行曲揀咗一個套餐係有雞煲,然之後有火鍋火鍋湯底,揀咗冇咁熱氣嘅椰子雞煲😋海鮮,而且有桶蠔、花甲、新鮮蝦等等,不過我最鍾意都係魚肉有個款前菜可以食,比較喜歡嘅係魚皮、鳳爪、皮蛋多款餸菜任叫任食,除咗靚靚牛肉我自己叫咗三碟,我比較鍾意嘅係魷魚、以及韭菜水餃、手工墨魚粒服務態度良好,質素都好好。上菜非常之快,而且店務員有禮貌。值得讚一讚嘅係調味料區域非常之乾淨,整齊,而且好多選擇。調味料上面有大量麵食可以供選擇,我個人就比較鍾意食烏冬,不過出前一丁都唔錯。係呀公仔麵非常抌本,係用出前一丁🤩我試咗四款唔同嘅茶,都係自己拎,非常之好飲!每款嘅茶味香濃,絕對足料。最好飲嘅我覺得係玫瑰花紅茶食到最尾就要大廚上身,自己整個車仔麵俾老婆食😎甜品區真係好正!入邊有好多個選擇,我老婆揀咗台式黑糖奶茶芝士雪條!我就揀咗泰國榴槤雪條,正到爆炸!不過唔貪心,淨係食一條,留返比其他人食,非常之文明😎

門口金碧輝煌,好多金呀!

餐廳應該係80、90後,入邊嘅歌都係一啲香港流行曲

揀咗一個套餐係有雞煲,然之後有火鍋

火鍋湯底,揀咗冇咁熱氣嘅椰子雞煲😋

海鮮,而且有桶蠔、花甲、新鮮蝦等等,不過我最鍾意都係魚肉

有個款前菜可以食,比較喜歡嘅係魚皮、鳳爪、皮蛋

服務態度良好,質素都好好。上菜非常之快,而且店務員有禮貌。

值得讚一讚嘅係調味料區域非常之乾淨,整齊,而且好多選擇。

我試咗四款茶,全部都好好飲,茶味香濃,落足料

食到最尾就要大廚上身,自己整個車仔麵俾老婆食😎